torsdag 4 februari 2010

Vårtecken

Så var det äntligen dags för ett vårtecken......har varit ganska tunnsått med dessa och är så fortfarande om man öppnar dörren eller tittar ut genom fönstret..
BÅTMÄSSAN....mmmmmm man nästan kan känna doften av tång och lite kluckande motbåtskrovet samtidigt som fåglar och andra djur vädrar våren och flyttar norrut igen från sin långe vinterflytt.
Satan i gatan vad jag längtar efter våren och att glida in i ngn lekvik och lägga ut en Jerk in över grunt vatten där de stora madamerna står och trycker....

Nu får man iallafall stilla sitt värsta sug genom att gå runt och sukta efter lite läckra båtar och smarta lösningar .... Linder skickade en gratisbiljett trots att det var 2008 som jag köpte båten....trevligt de får gärna fortsätta skicka även nästa år... ;-)
Det brukar även finnas en hel del "lulllull" och ibland riktiga fynd att göra så det är trevligt att strosa omkring...
Troligtvis ska två gamla bekanta från simrisfisket följa med och det ska oxå bli trevligt att snacka lite skit i bilen..
Söndag bär det av och det känns nästan som om det borde ge åtminstånde någon plusgrad nästa vecka bara för att detta är första vårtecknet....

Inga kommentarer: